Succesverhalen

Recensies en positieve ervaringen

Op deze pagina zijn de meest recente recensies te lezen van oud cliënten.

Recensie Jette:

Diana heeft mijn problematiek snel doorzien en mij op maat geholpen. De adviezen waren concreet en daardoor goed toepasbaar. Dit was precies wat ik zocht.  Ik kan iedereen aanraden die een haat/liefde verhouding heeft met eten en kilo’s, eens een gesprek met Diana te hebben.

Recensie Maria:

Ik ben bij Diana terechtgekomen omdat ik zoekende was naar een normaal eetpatroon. Doordat mijn zus al jarenlang worstelde met een eetstoornis, was ik ook bang om de controle te verliezen. Ik vond het lastig om dingen te eten die in mijn ogen minder gezond waren. Dat gaf onrust. Met Diana ben ik gaan kijken naar mijn eetpatroon. Daarnaast gingen we aan het werk met mijn persoonlijkheid. Wat zijn dingen waar ik blij van werd en wordt? Wat geeft energie en wat kost energie? Welke gedachten spelen er in mijn hoofd op bepaalde eetmomenten? Zijn deze reëel?
Door heel bewust te oefenen met deze vragen, werd me een spiegel voorgehouden. Qua theorie wist ik misschien best hoe het zat, maar om het daadwerkelijk te zien en toe te passen is iets anders. We hebben geoefend in kleine, behapbare stappen. Gaandeweg merkte ik dat ik steeds vaker ongezonde dingen kon eten zonder er onrustig van te worden of te blijven. Dit gaf vertrouwen. Diana heeft dit proces heel prettig begeleid. Ze zet je zelf aan het werk en dat is goed. Aangevuld met haar theoretische kennis en ervaring, maakte dit de hulp naar mijn idee heel compleet.

Recensie Britney:

Door het traject bij Diana heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, zit ik lekkerder in mijn vel, ben ik afgevallen en heb ik geen eetbuien meer. Ik heb mijn gedachten leren toetsen en anders leren denken over mezelf. Het was fijn dat iemand me echt snapte en ik kijk positief terug op de gesprekken en de begeleiding.

Recensie van Lisanne:

Diana is een zeer betrokken en bevlogen persoon. De behandeling was zeer effectief. Naast de theoretische benadering, geeft ze voldoende praktische tips en oefeningen. De balans hiertussen is goed. En juist de combinatie met de psyche maakt dit tot een succes! Iets wat een diëtiste niet kan bieden, kan Diana wel. Echt een verrijking! Ik zou het iedereen zeker aanraden!

Recensie van anoniem:

Recensie van Bas:

Diana komt over als een betrokken vrouw die goed, helder en gestructureerd met je communiceert. Ze brengt je verdieping in jouw eetgedrag, zodat je dat beter op de door jouw gewenste manier kunt aanpassen.

Recensie van Joke:

Ook ik ben bijzonder positief over Diana en haar aanpak/hulp in mijn geval bij het afvallen. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen in 5 maanden waarin de decembermaand zat en 2 vakanties. Waar ik het meest aan heb gehad is dat ik geleerd heb om bewust te kiezen wat ik wel of niet eet en de hoeveelheid! De inhoud van mijn boodschappenkar ziet er anders uit dan voorheen. Het fijne van de aanpak van Diana vind ik ook dat je alles mag eten. Geen bijzondere dingen maar gewoon met het hele gezin hetzelfde eten. Ook gebeurde het regelmatig dat ik op zaterdag samen met vriendinnen een broodje kroket en een paar lekkere mixjes nam. Dit gaf mij daarom ook niet het gevoel dat ik op dieet was ofzo. De eerste doelen zijn bereikt: 10 kg eraf en een lagere bloeddruk!

Recensie van Linda:

“De begeleiding van Diana heb ik als heel prettig ervaren. Zij heeft mij verrast met haar brede kennis omtrent voeding en gaf goede tips en voorlichting over een gezonder eetpatroon. Haar nuchtere aanpak maakt dat ik geen aparte menu’s hoefde te bereiden, ik kon gewoon met het gezin mee eten. Uiteindelijk ben ik in zes maanden 16 kilo afgevallen zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet was.”